Dursunbey Ziraat Odası

Dursunbey Ziraat Odası > Haberler > Yeni Kaymakamımız Göreve Başladı.

Yeni Kaymakamımız Göreve Başladı.

İlçemizdeki Görevine yeni başlayan, Dursunbey Kaymakamı Emrullah TEMİZKAN'ı makamında ziyaret ettik.

Dursunbey Ziraat Odası olarak, yeni görevine başlayan kaymakamımız Emrullah Temizkan'a Hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Odamızın çalışmaları ve çiftçilik faaliyetleri hakkında bilgiler de verdik.

Dursunbey’in coğrafi yapısı ve çiftçilik faaliyetleri hakkında bilgi alan kaymakamımız, tarımsal proje ve çiftçi eğitimleri gibi konularına çok önem verdiğini belirterek, Ziraat Odamız ile birlikte çalışıp, birçok projeyi başarı ile bitirmeyi hedeflediğini söylemiştir. Gerekirse sahaya beraber çıkarak çiftçilerin sıkıntılarına derman olmaya çalışmak, çiftçilerin gelir düzeylerini arttıracak kalıcı projeleri hayata geçirmek benim hayalimdir. Bu konuda sizlerden destek bekliyorum dedi.

Kaymakamımızın düşünceleri bizimde hedefimiz olduğundan, beraber çalışmaktan gurur duyacağımızı belirttik. Yeni kaymakamımız Emrullah Temizkan'a görevinde başarılar diliyoruz.

Hüseyin BULUT
Dursunbey Ziraat Odası