Dursunbey Ziraat Odası

Dursunbey Ziraat Odası > Başkanımız

Başkanımız

Hüseyin BULUT

1958 Yılında Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini aynı ilçede tamamladı. 1984 yılında Tepeköy Muhtarı seçildi. Halen bu görevini ifa etmekte olup 33 yıldır hiç aralıksız olarak muhtar seçilmiştir. 1989 yılında Dursunbey’de Muhtarlar derneğini kurmuştur. 1994 Köylere Hizmet Götürme Birliği’ni kurmuş ve 2014 yılına kadar Köylere Hizmet Götürme Birliğinde Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır. 1995 ile 2008 Yılları arasında Doğru Yol Partisi ilçe başkanlığı yapmıştır. 1997 yılında muhtarlar arasından orman kurultay delegesi seçilmiştir. 2011 ile 2016 yılları arasında Dursunbey AK Parti İlçe Teşkilatında Yönetim Kurulu üyeliği yapmıştır.

Dursunbey Ziraat odasındaki görevine ilk defa 1991 yılında meclis üyesi seçilerek başladı. 2001 yılında Yönetim Kurulu üyesi seçilerek, Başkan Yardımcılığına seçildi. 2011 yılında Ziraat Odasının Yönetim Kurulu başkanı oldu.

Lise mezunu, Evli ve 3 çocuk babası olan Hüseyin BULUT, geçiminin büyük çoğunluğunu 133 dekar arazi üzerinde, kuru ve sulu tarım, hayvancılık ve meyvecilik faaliyetleri yaparak sağlamaktadır. Şu an itibariyle Muhtarlık görevi ile Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanlığını devam ettirmektedir.